Viitorul Fitnessului: Privind Dincolo de COVID-19

Industria fitness se numără printre cele mai grav afectate de COVID-19. Potrivit ultimului raport IHRSA, industria fitness a văzut un declin de peste 50% în 2020, pe măsură ce veniturile obținute prin creșterea fitnessului digital, au fost prea puține comparativ cu declinul abonamentelor și serviciilor de fitness tradițional. […]

L.E.K Consulting a identificat o serie de oportunități de investiții care profită de schimbarea peisajului din fitness și care sunt poziționate astfel încât să ofere o creștere substanțială în lumea post-COVID-19.

Continuarea pe lek.com.

Articole recente

Stay up to date with the latest news

Subscribe to our monthly newsletter to stay informed on the latest information.

By clicking the Subscribe button below, I agree to the processing of my name, surname and email address in order to receive fitness and health alerts, marketing materials and communications about Romania Active’s events.

For more information, please consult our Privacy Policy.

*your email address will not be used for spam.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente noutăți.

Apăsând click pe butonul Mă abonez de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea numelui, a prenumelui și a adresei de e-mail pentru a primi ultimele noutăți din domeniul fitness și sănătate, materiale de marketing și comunicări despreevenimentele Romania Active.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

*adresa dumneavoastră de email nu va fi folosita pentru spam.