Standarde

Credem în evoluția și creșterea industriei de fitness
din România prin standarde

Ridicarea standardelor în întregul sector este o parte importantă a misiunii noastre.

Romania Active lucrează în alianță cu EuropeActive și IHRSA și face parte, de asemenea, din diferite comitete românești și europene pentru a se asigura că membrii noștri sunt în prima linie a tuturor noilor schimbări legislative, precum și implicați în dezvoltarea acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la standardele Romania Active, inclusiv note informative și link-uri utile, vă rugăm să contactați echipa Romania Active de Calitate și Standarde.

CODUL DE BUNE PRACTICI este conceput pentru a se asigura că operatorii de activitate fizică, sănătate și fitness mențin un nivel de bază legat de practicile de siguranță, de standardele și cele mai bune practici privitor la calitate și la bunăstarea clienților lor. Prin respectarea standardelor Codului de Bune Practici Romania Active, sectorul poate începe să ridice nivelul standardelor și al funcționării în toate unitățile de sănătate, fitness și activitate fizică din România și să creeze un simbol al calității pe care publicul care face exerciții îl va căuta înainte de a se alătura unui club sau centru de Sănătate și Fitness. Respectarea Codului de Bune Practici din România comunică angajamentul față de standarde, calitate și bunăstarea clienților. Este o declarație importantă în fața Guvernului și a altor organisme de reglementare că sectorul Sănătății și Fitnessului este o industrie profesională care își ia în serios funcționarea și obligația de diligență.

STANDARDE DE SIGURANȚĂ
ȘI LINII DIRECTOARE RECOMANDATE

O inițiativă de pionierat în domeniul protecției sănătății a Romania Active care promovează practici de siguranță exemplare în industria sănătății, fitnessului și activității fizice.

Scopul este de a crea, promova și încuraja conformitatea voluntară cu cele mai bune practici sau standarde pentru îmbunătățirea siguranței serviciilor de fitness în cadrul industriei.

Standardele de bune practici au o importanță vitală pentru a se asigura că beneficiile pentru sănătate asociate cu participarea la programele și serviciile de fitness oferite publicului nu sunt amenințate sau compromise de expunerea la riscuri inutile de incidente accidentale, răni, infecții și alte traume legate de sănătate.