Devino Membru

Este vital ca noi, ca industrie, să fim reprezentați la nivel național și să influențăm toate domeniile normelor și reglementărilor românești privind sectorul nostru de sănătate, fitness și activitate fizică.

În calitate de voce unită a industriei românești din sectorul sănătății, fitnessului și activității fizice, Romania Active lucrează, dezvoltă, reprezintă, susține și apără cel mai bun interes al membrilor săi în relația cu autoritățile publice, sindicatele și alte persoane juridice și fizice, în mediul internațional și cadrul național și în conformitate cu prevederile legale.

Dacă organizația dumneavoastră lucrează pentru a face fitnessul și activitatea fizică accesibile și realizabile pentru cât mai mulți oameni posibil, dacă recunoașteți concurența liberă, corectă și inovatoare, precum și îmbunătățirea constantă a abilităților și cunoștințelor ca fiind esențiale pentru succesul industriei noastre, dacă credeți în a face românii mai activi, mai des, oferindu-le acces la servicii de sănătate și fitness, asigurând în același timp cele mai bune practici de calitate, Romania Active este locul unde se regăsesc toate aceste convingeri și acțiuni unificate la nivel național.

Împreună devenim vocea unificată a industriei noastre și realizăm mai mult!

Dacă dorești să te contactăm noi completează formularul de aplicare

DE CE SĂ DEVII MEMBRU ROMANIAACTIVE?

Ca membru al Romania Active:

MEMBRI ACTIVI

Deveniți Membru Activ dacă societatea dumneavoastră exploatează un club sportiv sau un club de fitness de mai mult de 2 ani și are mai mult de 3 angajați.

MEMBRI
ONORIFICI

Deveniți Membru de Probă dacă societatea dumneavoastră operează un club sportiv sau un club de fitness de până la 2 ani.

MEMBRI
ASOCIATI

Deveniți Membru Asociat dacă reprezentați o persoană juridică care dorește să adere la Romania Active și să participe la atingerea scopului și obiectivelor Asociației.

MEMBRII CONSILIULUI DE CONDUCERE

Stay up to date with the latest news

Subscribe to our monthly newsletter to stay informed on the latest information.

By clicking the Subscribe button below, I agree to the processing of my name, surname and email address in order to receive fitness and health alerts, marketing materials and communications about Romania Active’s events.

For more information, please consult our Privacy Policy.

*your email address will not be used for spam.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente noutăți.

Apăsând click pe butonul Mă abonez de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea numelui, a prenumelui și a adresei de e-mail pentru a primi ultimele noutăți din domeniul fitness și sănătate, materiale de marketing și comunicări despreevenimentele Romania Active.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

*adresa dumneavoastră de email nu va fi folosita pentru spam.