Key Note Speaker la RomaniaActive Health & fitness Business Summit: Dr. Wargha Enayati, medicul care a revoluționat sistemului de sănătate din România

Lumea sistemului de sănătate din România este una extrem de complexă și plină de provocări dar există un nume care iese în evidență drept o figură de referință – Dr. Wargha Enayati. Medic cardiolog, antreprenor vizionar și inovator în domeniul afacerilor din sănătate, Enayati este fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România.

Astfel, putem spune fără să greșim că Warga Enayati a pus bazele sistemului privat de sănătate din România și și-a asumat rolul de pionier în multe proiecte medicale din țară, inclusiv introducerea abonamentelor medicale, lansarea concierge medicine și a serviciilor de second opinion prin Intermedicas. Aceste inovații au adus roânii mai aproape de îngrijirea medicală personalizată și accesibilă.

Wellness inovator și perspective pentru viitor

Wargha Enayati nu este doar medic și antreprenor de succes, ci și un promotor important al conceptului de wellness integrat. Perspectele sale asupra viitorului sănătății și fitnessului, pe care le va prezenta la summit, aduc o viziune inovatoare asupra modului în care putem îmbunătăți calitatea vieții și sănătatea populației României.

Enayati Medical City: Proiectul de maturitate

Un moment extrem de important în cariera sa a fost inaugurarea Enayati Medical City în 2021, un proiect despre care spune că este proiectul său de maturitate. Acest complex medical a fost construit cu o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro și a fost finanțat în cea mai mare parte din fonduri proprii, demonstrând angajamentul său față de îmbunătățirea sistemului medical din România.

Pionierat în sinergia dintre health & fitness și medicină

Dr. Wargha Enayati continuă să demonstreze că inovația, spiritul vizionar, dorința de a face bine și abordarea integrată, holistică a serviciilor de sănătate pot schimba în mod pozitiv viețile oamenilor. La Summit-ul RomaniaActive, dr. Enayati va împărtăși cu participanții viziunile sale inovatoare și experiența sa vastă, deschizând astfel perspective noi către un viitor mai sănătos și mai activ pentru România.

În centrul dezbaterilor din cadrul Key Panel-ului susținut de dr. Warga Enayati se va afla promovarea sinergiei dintre health & fitness și medicină: „Cum poate fi revoluționat sistemul de sănătate în România prin health & fitness” și „Cum poate industria de health & fitness să învețe din povestea de succes a Rețelei de Sănătate Regina Maria.”

Pentru înscriere la Summit-ul Industriei de Health & Fitness 2023, accesați următorul link:
https://shorturl.at/tQW08.

Împreună putem construi un viitor mai bun pentru industria de health & fitness din România!

Articole recente