Subiectele pe scurt de la a 10-a ediție European Health & Fitness Forum 2023 -11-16 aprilie 2023

În perioada 11-16 aprilie vom participa la cel de-al 10-lea Forum European de Sănătate și Fitness (EHFF) și FIBO din Köln, cel mai mare eveniment global pentru fitness, wellness și sănătate.

Vă invităm să vă alăturați și să descoperiți despre cum putem contribui ca si operatori  la dezvoltarea industriei de health&fitness din România, o piață deja în creștere. Forumul va prezenta, de asemenea, cele mai recente informații și principalele rezultate ale sondajului privind consumatorii – Sondaj realizat de Deloitte pentru piața Europeană de health & fitness, cea mai cuprinzătoare cercetare anuală privind piața fitness-ului.

Este ocazia perfectă pentru a descoperi cele mai recente tendințe și a vedea evoluția industriei și de a stabili contacte valoroase cu alți reprezentanți din alte tări. De asemenea, veți participa la teme de digital și tehnologie, profesionalizare, HR, soluții pentru sănătatea publică și responsabilizare. 

RomaniaActive va fi acolo, ne dorim să vedem cum putem să creștem și să dezvoltăm în continuare industria. Suntem țara cu cea mai rapidă creștere și  continuăm să investim în dezvoltarea industriei respectând astfel misiunea și viziunea asociației.

Puteti găsi detalii la: https://www.europeactive.eu/event/EHFF

Progamul complet aici

Membrii RomaniaActive au parte de un pret preferential, contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Articole recente