RomaniaActive organizează cel mai mare summit dedicat industriei de fitness din România

În noiembrie va avea loc cel mai mare dedicat operatorilor și profesioniștilor din industria fitness din România. Este vorba despre RomaniaActive Health & Fitness Business Romania. 

Evenimentul de o zi va avea loc miercuri, 23 noiembrie, la Le Château din București și este organizat de RomaniaActive. 

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este un eveniment unic prin care facem noi pași decisivi în misiunea noastră: aceea de a crea condițiile în care industria de health & fitness să poată crește și de a promova interesele tuturor organizațiilor care lucrează împreună pentru a-i face pe români mai activi mai des.

Pe scenă vor urca operatori ai celor mai mari lanțuri de cluburi de fitness din România și specialiști din industria de health &fitness: experți în educație, marketing, consultanță și dezvoltare.

Participanții vor avea ocazia unică de a participa la a sesiuni de discuții despre cele mai importante subiecte din sectorul fitness, prezentări susținute de lideri din industrie și oportunități de networking cu cele mai importante personalități din acest domeniu.

Cei care doresc să participe la summit pot să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului – https://hfbr-summit.ro/.

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este organizat de către Romania Active în parteneriat cu Technogym, Matrix România, UPfit.cloud, 7 Distribution, Move On, Les Mills, DY Nutrition și Atline. 

Articole recente

Stay up to date with the latest news

Subscribe to our monthly newsletter to stay informed on the latest information.

By clicking the Subscribe button below, I agree to the processing of my name, surname and email address in order to receive fitness and health alerts, marketing materials and communications about Romania Active’s events.

For more information, please consult our Privacy Policy.

*your email address will not be used for spam.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente noutăți.

Apăsând click pe butonul Mă abonez de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea numelui, a prenumelui și a adresei de e-mail pentru a primi ultimele noutăți din domeniul fitness și sănătate, materiale de marketing și comunicări despreevenimentele Romania Active.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

*adresa dumneavoastră de email nu va fi folosita pentru spam.