RomaniaActive anunță lansarea Alianței pentru Cultură, Turism, Evenimente și Fitness

În calitatea de membru fondator, RomaniaActive a anunțat lansarea Alianței pentru Cultură, Turism, Evenimente și Fitness (ACTEF). Nu mai puțin de 30 de asociații din domeniul Culturii, Turismului, Evenimentelor și Fitnessului și-au unit forțele pentru a crea o alianță puternică, unită sub o sigură voce și un singur nume.

Asociația își propune ca industriile pe care le reprezintă să nu mai fie trecute la ‘și altele’ în societatea românească, ba mai mult, să contribuie la crearea unei strategii de țară pe termen mediu și lung.

Până atunci însă aceștia așteaptă ca orice măsură de restricționare în contextul pandemiei să fie rezonabilă și în acord cu măsuri menite să asigure predictibilitate. De asemenea,  orice măsură de restricționare să fie imediat urmată de măsuri compensatorii pentru zecile de mii de companii și sutele de mii de lucrători din domeniu afectați.

”Atât noi, RomaniaActive, cât și celelalte industrii reprezentate prin noua alianță națională, rămânem pe deplin angajați să acordăm prioritate măsurilor de siguranță și să lucrăm împreună cu autoritățile române în lupta împotriva Covid-19, oferind în același timp românilor serviciile de înaltă calitate pe care le așteaptă de la noi. Industriile reprezentate de ACTEF sunt vitale pentru o economie sănătoasă și ne numărăm printre sectoarele cele mai afectate în timpul pandemiei!

RomaniaActive solicită clasificarea centrelor de health & fitness ca servicii esențiale și, în alianță cu  ACTEF, vom lucra pentru un plan eficient de redresare financiară a tuturor industriilor noastre profund afectate.

România are peste un milion de abonați ai cluburilor de health & fitness, care au nevoie să li se permită să își continue stilul de viață sănătos și activ.

Exercițiul fizic regulat este un adevărat medicament! Dedicarea industriei de health & fitness pentru o mai bună sănătate, siguranță și prevenire este vitală mai ales acum, când exercițiile fizice nu au fost niciodată mai importante pentru sănătatea noastră!”, a declarat Kent Orrgren, președintele RomaniaActive.

Președintele desemnat este Daniel Mischie, urmând ca președinția ACTEF să fie una rotativă, raportată la un termen prestabilit de 6 luni.

Lansarea asociației a avut loc în 12 ianuarie la Hotel Hilton.

Articole recente