Primul webinar RomaniaActive: consolidăm împreună industria de health & fitness

La finalul lunii februarie a avut loc primul webinar organizat de RomaniaActive, dintr-o serie mai lungă, care are ca scop stabilirea unui plan de acțiuni și a unei strategii pentru promovarea și consolidarea industriei de health & fitness din România.

La primul webinar au participat peste 70 de operatori de cluburi de health & fitness din întreaga Românei, care au avut ocazia să afle mai multe despre strategia asociației pentru creșterea performanței și a profitabilității industriei de fitness din țară.

De asemenea a fost prezentat și planul de acțiuni pentru perioada următoare ce include o mulțime de beneficii și resurse pentru membrii și partenerii asociației.

În cadrul evenimentului virtual au luat cuvântul mai mulți membrii și parteneri ai asociației care au discutat pe diverse teme de interes.

Astfel, webinar-ul a fost deschis de către Kent Orrgren, președintele asociației și Dan Tănase, membru fondator RomaniaActive, care au prezentat asociația și au explicat care sunt principalele sale obiective.

În continuare, Alex Lascăr, membru fondator al asociației, a dezbătut motivele pentru care operatorii de fitness ar trebui să se înscrie în asociația RomaniaActive și cum îi va ajuta acest lucru, iar Dan Tănase a prezentat detaliile tehnice și financiare referitoare la înscrierea în asociație.

Cosmin Nae de la Quantix a vorbit despre rolul și importanța sondajelor și cercetărilor în domeniul fitness pentru îmbunătățirea profitabilității cluburilor de fitness.

George Damian, din partea UPfit.cloud a discutat despre resursele pe care RomaniaActive la va pune la dispoziția membrilor și a anunțat lansarea unui newsletter dedicat.

La final, Ionuț Vlad de la Matrix și Valeriu Popa de la Technogym au explicat cum RomaniaActive poate să susțină creșterea industriei de fitness și cum poate ajuta cluburile să-și mărească profitabilitatea.

Articole recente