Primul webinar RomaniaActive: consolidăm împreună industria de health & fitness

La finalul lunii februarie a avut loc primul webinar organizat de RomaniaActive, dintr-o serie mai lungă, care are ca scop stabilirea unui plan de acțiuni și a unei strategii pentru promovarea și consolidarea industriei de health & fitness din România.

La primul webinar au participat peste 70 de operatori de cluburi de health & fitness din întreaga Românei, care au avut ocazia să afle mai multe despre strategia asociației pentru creșterea performanței și a profitabilității industriei de fitness din țară.

De asemenea a fost prezentat și planul de acțiuni pentru perioada următoare ce include o mulțime de beneficii și resurse pentru membrii și partenerii asociației.

În cadrul evenimentului virtual au luat cuvântul mai mulți membrii și parteneri ai asociației care au discutat pe diverse teme de interes.

Astfel, webinar-ul a fost deschis de către Kent Orrgren, președintele asociației și Dan Tănase, membru fondator RomaniaActive, care au prezentat asociația și au explicat care sunt principalele sale obiective.

În continuare, Alex Lascăr, membru fondator al asociației, a dezbătut motivele pentru care operatorii de fitness ar trebui să se înscrie în asociația RomaniaActive și cum îi va ajuta acest lucru, iar Dan Tănase a prezentat detaliile tehnice și financiare referitoare la înscrierea în asociație.

Cosmin Nae de la Quantix a vorbit despre rolul și importanța sondajelor și cercetărilor în domeniul fitness pentru îmbunătățirea profitabilității cluburilor de fitness.

George Damian, din partea UPfit.cloud a discutat despre resursele pe care RomaniaActive la va pune la dispoziția membrilor și a anunțat lansarea unui newsletter dedicat.

La final, Ionuț Vlad de la Matrix și Valeriu Popa de la Technogym au explicat cum RomaniaActive poate să susțină creșterea industriei de fitness și cum poate ajuta cluburile să-și mărească profitabilitatea.

Articole recente

Stay up to date with the latest news

Subscribe to our monthly newsletter to stay informed on the latest information.

By clicking the Subscribe button below, I agree to the processing of my name, surname and email address in order to receive fitness and health alerts, marketing materials and communications about Romania Active’s events.

For more information, please consult our Privacy Policy.

*your email address will not be used for spam.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente noutăți.

Apăsând click pe butonul Mă abonez de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea numelui, a prenumelui și a adresei de e-mail pentru a primi ultimele noutăți din domeniul fitness și sănătate, materiale de marketing și comunicări despreevenimentele Romania Active.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

*adresa dumneavoastră de email nu va fi folosita pentru spam.