Peste 200 de participanți la RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2022

Prima ediție a RomaniaActive Health & Fitness Business Summit a avut loc în 23 noiembrie la București. Evenimentul a adunat o mulțime de operatori și profesioniști din industria fitness care au avut prilejul să se cunoască mai bine, dar și să afle o mulțime de idei și informații utile pentru afacerile lor.

Evenimentul de o zi, care s-a desfășurat la Le Château Ballroom, a adunat peste 200 de participanți care au urmărit cele 11 panel-uri și dezbateri pregătite de speakeri din diverse domenii. Summitul este organizat de către asociația RomaniaActive, cu sprijinul partenerilor Technogym, UPfit.cloud, Matrix Fitness Romania, Les Mills, Move On, DY Nutrition, 7Distribution, Atline și Quantix.

Summitul a fost deschis de Kent Orrgren, președintele asociației RomaniaActive, care a discutat despre reușitele asociației de până acum, proiectele de viitor și situația sectorului românesc de fitness în contextul european. Apoi, acesta a participat la o dezbatere pe tema Construirea viitorului industriei de Health & Fitness, alături de Virgil Stănescu, director executiv CEO Clubs Romania / președinte Sports HUB, și Cosmin Nae, director executiv Quantix Marketing Consulting.

A doua dezbatere a avut loc pe tema Strategii de dezvoltare a industriei de fitness, la care au participat Alex Lascăr, fondator Stay Fit Gym, Cosmin Șorban, manager general Smartfit și Vlad Ronea, fondator 18 Gym.

În continuare Dan Tănase, Secretar General RomaniaActive, a discutat despre importanța asociațiilor și a parteneriatelor. 

Apoi, Dimitrios Sabalis, managing partner Living Well (Tehcnogym Romania) a susținut o prezentare pe tema trenduri în fitness, digitizare și conținut, iar apoi Eduardo Montefusco CEO și fondator al FitActive a discutat, la invitația Matrix Fitness Romania, despre cum a reușit să transforme FitActive într-un brand de succes. 

După pauza de prânz au urcat pe scenă Sabin Piso, CEO 7Distribution, care a discutat despre strategii de creștere a vânzărilor cu ajutorul produselor de nutriție, cunoscutul halterofil Dorian Yates, care a vorbit la invitația DY Nutrition despre Antrenamente inteligente, și Paulina Antas, Customer Experience Manager Les Mills Nordic, care a prezentat strategii omnichannels pentru livrarea unei experiențe în grup fitness.

Ultima dezbatere a fost pe tema investiției în educație și calitate pentru creșterea profitului, la care au participat Gabriel Vasilescu, manager executiv Move On Romania, Veronica Alexe, brand manager și coordonator Fitness Scandinavia, Dimi Butilcă, fondator Education Dimi Fitness, Bogdan Vasile, fondator ABC Fitness.

La final, Magor Csibi, Head of Leadership and Organizational Culture Practice Trend Consult, a susținut o prezentare pe tema Ca să ai grijă de clienți, trebuie să ai grijă de oamenii din organizație.

După atâtea prezentări, participanții s-au bucurat de o sesiune de networking însoțită de cocktailuri.

Mai multe imagini de la eveniment se pot vedea aici.

Articole recente