Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions, primul eveniment dedicat industriei fitness din Romania

La începutul lunii octombrie, la Timișoara a avut loc primul eveniment dedicat mediului de afaceri din industria fitness din România. Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions a fost un eveniment de o zi, în care operatorii, managerii și proprietarii de cluburi de fitness din România au aflat informații, strategii și sfaturi pe care le pot implementa cu ușurință la clubul lor de fitness.

Evenimentele din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions sunt organizate de RomaniaActive și UPfit.cloud.

În cadrul evenimentului de o zi, cu prezență fizică, participanților au aflat cum pot să-și dezvolte clubul de fitness, să mărească profiturile și să creeze o experiență extraordinară pentru membrii lor.

Astfel pe scenă a urcat Kent Orrgren, președintele asociației RomaniaActive, care a discutat despre reușitele asociației de până acum, proiectele de viitor și situația sectorului românesc de fitness în contextul european. Apoi, Cosmin Șorban, membru fondator RomaniaActive, a discutat despre importanța unei comunități strânse pentru operatorii de fitness și de ce este important ca toate cluburile să aibă o voce comună care să le apere interesele.

George Damian, CEO și co-fondator UPfit.cloud, a oferit celor prezenți câteva idei practice pentru a crește numărul de membrii și a organiza mai ușor recepția unui club. În continuare a urcat pe scenă Gabriel Vasilescu, Executive Manager MOVE ON Romania, care a discutat despre importanța educației în Personal Training și impactul asupra vânzărilor, iar Anca Vitan, Șef Agenție Banca Transilvania, a detaliat modalitățile prin care banca poate ajuta antreprenorii din industria fitness.

După-amiaza, Cosmin Turcu, Sales Manager la UPfit.cloud a discutat despre cum să utilizezi abonamente de test ca să crești vânzările, iar Marius Tudor, Director Comercial Matrix România, a oferit idei despre cum să optimizezi vânzările la un club de fitness. La final, Alexandra Săndoiu, Marketing Manager la UPfit.cloud, a oferit o serie de idei despre cum să utilizezi clasele de group fitness pentru a mări rata de retenție, iar în încheiere a avut loc o dezbatere cu Liviu Istrătescu, CEO Live4Fit Buzău, despre cum să construiești o sală de fitness complet automată.

”Dorim să sprijinim sectorul fitness din România. Acesta este și motivul pentru care am creat asociația RomaniaActive. Aceste evenimente sunt doar începutul unui proiect mai amplu, prin care ne dorim să sprijinim toate sălile și cluburile de health & fitness să depășească dificultățile cu care s-au confruntat în timpul pandemiei, se dezvolte, și împreună să construim un sector puternic și de succes”, a declarat Kent Orrgren, președintele asociației RomaniaActive.

Următorul eveniment din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions va avea loc în 18 octombrie la Hotel Kronwell din Brașov. Operatorii și profesioniștii din domeniul fitness care doresc să participe la evenimentul din Brașov o pot face înscriindu-se pe site-ul www.fitness-business-romania.ro. Accesul la eveniment se face doar pe baza înscrierilor online, locurile fiind limitate.

Articole recente