Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions la Brașov

Al doilea eveniment din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions a avut loc la Brașov. Și de această dată, timp de o zi operatorii, managerii și proprietarii de cluburi de fitness din România au aflat informații, strategii și sfaturi pe care le pot implementa cu ușurință la clubul lor de fitness.

Evenimentele din seria Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions sunt organizate de RomaniaActive și UPfit.cloud.

Evenimentul de la Brașov a avut loc în 18 octombrie, la Hotel Kronwell. Conferința a fost deschisă de Kent Orrgren, președintele asociației RomaniaActive, care a discutat despre reușitele asociației de până acum, proiectele de viitor și situația sectorului românesc de fitness în contextul european. Apoi, Alexandru Lascăr, Director Executiv RomaniaActive, a discutat despre importanța unei comunități strânse pentru operatorii de fitness și de ce este important ca toate cluburile să aibă o voce comună care să le apere interesele.

Apoi, George Damian, CEO și co-fondator UPfit.cloud, a oferit celor prezenți câteva idei practice pentru a crește numărul de membrii și a organiza mai ușor operațiunile unui club. În continuare a urcat pe scenă Gabriel Vasilescu, Executive Manager MOVE ON Romania, care a discutat despre importanța educației în Personal Training și impactul asupra vânzărilor, iar Marius Tudor, Director Comercial Matrix România, a oferit idei despre cum să optimizezi vânzările la un club de fitness.

După-amiaza, Cosmin Turcu, Sales Manager la UPfit.cloud a discutat despre cum să utilizezi abonamente de test ca să crești vânzările, iar Alexandra Săndoiu, Marketing Manager la UPfit.cloud, a oferit o serie de idei despre cum să utilizezi clasele de group fitness pentru a mări rata de retenție.

Ultimele panel-uri au fost o serie de dezbateri cu Horia Grozea, Director Online & Mobile Payments NETOPIA Romania, care a discutat despre plățile online și cum se pot utiliza pentru a crește vânzările unui club de fitness. Apoi, Liviu Istrătescu, CEO Live4Fit Buzău, a povestit despre experiența lui în construirea unei săli de fitness complet automată. La final, Marius Bradea, CEO Tom Fuse Consulting a discutat despre fonduri europene și cum se aplică al aceste programe, și care sunt programele la care pot aplica sălile de fitness.

Seria de evenimente Fitness Business Romania – The Upgrade Sessions se încheie pe moment, dar vom reveni cu agenda pe 2023 cât mai curând. Feedback-ul celor prezenți a fost incredibil, așadar vom organiza noi sesiuni de acest fel cât mai curând.

Până atunci RomaniaActive organizează un eveniment de proporții la București. Este vorba despre RomaniaActive Health&Fitness Business Romania Summit 2022, care va avea loc în 23 noiembrie, la Le Château Ballroom. În cadrul summit-ului vor avea loc dezbateri și panel-uri despre o mulțime de subiecte de interes pentru operatorii fitness. Vom reveni cu mai multe informații despre acest eveniment în curând.

Articole recente