Experții Medicali Vorbesc Pentru a Arăta Că Sălile De Sport Sunt Sigure și Esențiale

IHRSA a creat o serie de interviuri „Medical Expert Series” pentru a ajuta publicul să înțeleagă că sălile de sport sunt sigure și exercițiile fizice pot fi o soluție la pandemie și pot consolida sănătatea și pe viitor.

Deoarece există o percepție negativă referitoare la siguranța în sălile de fitness, în contextul pandemiei, industria fitness încearcă să demonstreze și mai mult faptul că sălile și cluburile de fitness sunt sigure și vitale pentru sănătatea populației. În acest sens, IHRSA, discută cu experți din domeniul medical pentru a afla opinia lor profesionistă despre siguranța și eficacitatea cluburilor.

Continuarea pe ihrsa.org.

Articole recente

Stay up to date with the latest news

Subscribe to our monthly newsletter to stay informed on the latest information.

By clicking the Subscribe button below, I agree to the processing of my name, surname and email address in order to receive fitness and health alerts, marketing materials and communications about Romania Active’s events.

For more information, please consult our Privacy Policy.

*your email address will not be used for spam.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente noutăți.

Apăsând click pe butonul Mă abonez de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea numelui, a prenumelui și a adresei de e-mail pentru a primi ultimele noutăți din domeniul fitness și sănătate, materiale de marketing și comunicări despreevenimentele Romania Active.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

*adresa dumneavoastră de email nu va fi folosita pentru spam.